Living room

Heb je even? De woonkamer heeft namelijk teveel om op te noemen. Spelletjes, speelgoed, streamingdiensten, een heerlijke plofbank, zicht op de entresol en natuurlijk stylish ingericht. Want je wil wel een beetje een leuk uitzicht hebben als je met je wijntje in de hand uitgeteld op de plofbank zit of ligt. 

The place to rest

De woonkamer is lekker groot met een 4 persoons plofbank, een relaxte schommelstoel en een heerlijk hoogpolig tapijt waar je voetjes blij mee zullen zijn. Vanuit die heerlijke bank heb je zicht op de entresol (en soms zie je dan zelfs een ster), op de keuken en op twee slaapkamers (grote slaapkamer en kinderkamer). Natuurlijk kijk je ook uit over de ruime tuin met de picknicktafel, hangmat en trampoline.

En omdat zo ongeveer iedereen Netflix heeft, hebben wij die streamingdienst dus niet. Mag je gewoon lekker zelf op inloggen (en uitloggen, want anders kijken de volgende gasten via jouw account. Moet je niet willen). 
Wat we dus wel hebben, HBOMax en Cinetree. Zodat je eens een film kunt zien die je thuis niet zou kijken. 

Maar liever hebben we dat je een spelletje speelt. Quality time enzo. Is beter voor het vakantiegevoel. En spelletjes hebben we genoeg. Monopoly, Twister, Beverbende, Risk, Carcasonne en nog veel meer. Of speel een potje memory met de kinderen, of niet als je niet tegen je verlies kunt. 

En je kinderen? Die vermaken zich met al het speelgoed, de knutselspullen, de vele boekjes en het keukentje. De mand met treinonderdelen is zo groot, dat de woonkamer bijna te klein is. En een lekker bakkie nepkoffie is ook zo gezet, vergezeld door een heerlijk nepontbijtje. En wil je even rustig genieten van je echte bakkie koffie? Dan stuur je de kinderen naar buiten, daar is plek genoeg om uit te razen. 

 

Impressie

Woonkamer Buitenhuisje Wijdebloem
Hangmat Buitenhuisje Wijdebloem
Borrelen Buitenhuisje Wijdebloem
Japandi Buitenhuisje Wijdebloem
Japandi mok Buitenhuisje Wijdebloek
Ruime keuken Buitenhuisje Wijdebloem
Loungen Buitenhuisje Wijdebloem
Vakantiehuisje met hottub
Afgesloten tuin Buitenhuisje Wijdebloem
Op vakantie met kinderen

Wat een heerlijk plekje en een compleet huis! Aan alles was gedacht. Je ziet dat er veel liefde in dit huisje is gestoken om gasten zo compleet en comfortabel mogelijk te kunnen ontvangen. Wat een modern, sfeervol en warm interieur. Wij waren met drie vriendinnen maar het is ook fantastisch met een gezin. Speelgoed, skelters, fantastische kamer met sterrenhemel, een commode en zelfs luiers. Ik kom zeker nog eens terug met mijn gezin!

Michelle

juli 2023

Verblijf

Het huisje

De omgeving

Reserveren

Tarieven en boeken

Contact

Instagram