Veelgestelde vragen

FAQ

Veelgestelde vragen

u

Voor hoeveel personen is het huisje geschikt?

Ons huisje heeft 3 slaapkamers. Een slaapkamer met een kingsize bed, een slaapkamer met een queensize bed, en een slaapkamer met een stapelbed. Daarnaast hebben we ook nog een campingbedje voor de kleinste gast. Ons huisje is geschikt voor maximaal 6 personen, maar op verzoek en eigen verantwoordelijkheid (het is namelijk niet ideaal om met meer te komen) is het mogelijk om 9 slaapplaatsen te creëren. We hebben namelijk ook nog 2 dunne matrassen op de entresol. Maar eigenlijk is het antwoord maximaal 4 volwassen met 2 kinderen of 2 volwassenen met maximaal 4 kinderen. 

u

Zijn honden welkom?

We hebben hier lang over nagedacht, want hebben zelf ook lang honden gehad. Maar met een hoogpolig tapijt, een beige inrichting en heel veel natuur in de omgeving, is het onvoldoende geschikt voor honden. Dat betekent dan ook dat ons huisje dus huisdiervrij is.

u

Wat is er allemaal aanwezig in het huisje?

We hebben ons best gedaan ons huisje zo compleet mogelijk in te richten. In de keuken vind je basisingrediënten zoals havermout, pasta, bloem, olijfolie, azijn, koffie, thee, kruiden etc.

In de badkamer vind je douchegel, shampoo, conditioner, handzeep,  bodylotion en toiletpapier. En ben je je make-upremover vergeten of je tandenborstel of tandpasta? Dan hebben wij nog wat op voorraad.

Voor de kleine gasten hebben we luiers, billendoekjes en heel veel speelgoed, knutselspullen en boekjes.

u

Is linnengoed inbegrepen?

Natuurlijk, de bedden zijn ook lekker opgemaakt voor je komst. We maken standaard alle bedden op, dus je kunt kiezen waar je wilt slapen. 

Je ontvangt per gast een grote handdoek, kleine handdoek, gastendoekje en washandje. 

Verder ontvang je nog 2 theedoeken, 2 keukendoeken en 2 vaatdoekjes.

u

Is het buitenhuisje kindvriendelijk?

Kinderen zijn van harte welkom. We hebben genoeg speelgoed, knutselspullen en boekjes. Maar we hebben bijvoorbeeld niet overal kindvriendelijke stopcontacten, er is een lage sloot achter ons mini-bosje (wel veilig achter een poortje) en er staan ook wat spullen die kapot kunnen.

Dus qua veiligheid vragen we je wel zelf op te letten, qua vermaak komt het zeker goed!

u

Kan ik de hottub onbeperkt gebruiken?

Natuurlijk! Voor je komst is de hottub schoongemaakt. je kunt hem zelf vullen als je hier gebruik van wilt maken. Het duurt een tijdje voor hij vol is, en ook een tijdje voor hij warm is, dus neem hier ruim de tijd voor. Je hoeft na gebruik het water niet uit de hottub te laten lopen, want het water kan meerdere malen gebruikt worden. Bij je verblijf zit hout inbegrepen om de hottub één keer warm te stoken. Daarna vragen we een bijdrage van €10,- per keer. Je kunt de extra keren online bij boeken. Wij zorgen er dan voor dat er extra hout ligt.

u

Zijn er winkels in de buurt?

In het dorpje Schaijk vind je 2 supermarkten, een cafetaria, Hema en Kruidvat. Ook zijn er leuke lokale winkeltjes met lekkernijen en kleding. De conceptstore Snufenshoe is ook een aanrader. Het dorpje is op 6 minuten auto- en 12 minuten fietsafstand van het park. 

u

Wat is het adres?

Ons huisje ligt op een privegedeelte van een kleinschalig vakantiepark in Schaijk, natuurgebied de Maashorst. Bij je boeking ontvang je het adres en een week voor je verblijf krijg je alle informatie (inclusief handige plattegrond) die je nodig hebt om bij Buitenhuisje Wijdebloem te komen in je mailbox. 

u

Hoe laat kunnen we in- en uitchecken?

Inchecken kan vanaf 15 uur, uitchecken graag voor 11 uur. Later inchecken is altijd mogelijk, omdat we gebruik maken van een sleutelkastje. Je ontvangt hier meer informatie over na je boeking.  Later uitchecken is in verband met schoonmaken helaas niet mogelijk.

u

Is het buitenhuisje bereikbaar met het ov?

Ons huisje ligt in een natuurlijke omgeving, waardoor het minder goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Er is een bushalte, maar het is nog een half uur lopen naar ons buitenhuis. Niet aan te raden dus. Dit is bushalte ‘Voederzeil Zeeland’. 

u

Waar kan ik parkeren?

Er is een oprit waar je je auto naast het huisje kunt parkeren. Bij aankomst vragen we je de auto op de algemene parkeerplaats te parkeren (bij de wapperende vlaggen, ruim voor de slagboom). Vanaf hier loop je naar het huisje om de slagboompas op te halen. Vervolgens kun je gedurende je verblijf met de auto het park op en op de oprit parkeren. Na je verblijf parkeer je de auto weer tijdelijk op de algemene parkeerplaats om de sleutels en de slagboompas terug te brengen. Mocht je met twee auto’s komen, dan kun je één auto op de algemene parkeerplaats parkeren en één auto bij het huisje (er kan slechts één auto het park op, je pasje werkt ook maar bij één auto)

u

Wanneer moet ik betalen?

Binnen een week na je boeking, ontvang je een mail met een betaalverzoek en verder nog wat belangrijke en leuke informatie.

u

Waar vind ik de algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden en huisregels kun je hier vinden.

u

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Indien je onverhoopt je reservering moet annuleren worden er annuleringskosten in rekening gebracht. Het annuleren dient via mail te worden gecommuniceerd (info@buitenhuisjewijdebloem.nl)

De volgende annuleringskosten en termijnen worden gehanteerd:

  • Bij annulering meer dan 60 dagen voor aankomst, wordt 90% van het totale huurbedrag terugbetaald.
  • Bij annulering tussen 30 en 60 dagen voor aankomst, wordt 50% van het totale huurbedrag terugbetaald.
  • Bij annulering minder dan 30 dagen voor aankomst, wordt er geen huurbedrag terugbetaald.

Ook indien je niet verschijnt ben je 100% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs (huursom incl. bijkomende kosten) verschuldigd.

u

Ik ben iets vergeten in het buitenhuisje, wat nu?

Dat is vervelend! Je kunt ons een mailtje sturen, of een DM via Instagram. Dan zoeken we samen naar een oplossing. Wanneer we je vergeten spullen moeten verzenden, dan vragen we je een kleine bijdrage van 10 euro voor de verzending. Er wordt namelijk vaker iets vergeten dan je zou denken 😉

Verblijf

Het huisje

De omgeving

Reserveren

Tarieven en boeken

Contact

Instagram