Kitchen

Een complete keuken, want op vakantie is het nóg fijner om uitgebreid te tafelen. En dan wil je niet misgrijpen op een oven, vriezer of vaatwasser. Daarom is dat bij ons allemaal standaard. En er is nog meer

Overcompleet

Deze ruimte heeft een grote ronde eettafel waar je met 6 volwassen genoeg ruimte hebt. Maar kinderen kunnen ook goed zitten in de Tripp Trapp’s die je er zo bij kunt zetten. 

En in de keuken vind je zoveel dat ik het hier waarschijnlijk niet allemaal kan opsommen. Combi-magnetron, grote koelkast en vriezer, vaatwasser, inductiekookplaat. Maar ook een staafmixer én een pizzarette. En zelfs alle ingrediënten om pizzadeeg voor de pizzarette te maken. Kun je meteen beginnen. 

Maar… Ook voldoende bestek, spatels, placemats, broodmandje, snijplanken, weegschaal, onderzetters, rasp, knoflookpers en zelfs een vijzel.

Dat is nog niet alles, want we hebben ook voldoende koffie en thee op voorraad, havermout, suiker, pasta, rijst en noten. En natuurlijk zijn er vaatwastabletjes, keukenrol en genoeg handdoeken, vaatdoeken en afwasspullen. Want dat wil je toch niet allemaal inpakken?!

Impressie

Eetkamer Buitenhuisje Wijdebloem
Vaatwasser Buitenhuisje Wijdebloem
Thee Buitenhuisje Wijdebloem
Luxe bestek Buitenhuisje Wijdebloem
Complete keuken Buitenhuisje Wijdebloem
Japandi Buitenhuisje Wijdebloem
Japandi mok Buitenhuisje Wijdebloek
Ruime keuken Buitenhuisje Wijdebloem
Keuken buitenhuisje Wijdebloem
Oven Buitenhuisje Wijdebloem
Zeep Buitenhuisje Wijdebloem

Wat een verrassing is jullie huisje! Boven verwachting. Zowel de aankleding als de inventaris. Heel erg fijn. Onze dochters hebben enorm genoten van al het speelgoed! Het weekend is voorbij gevlogen, maar stiekem willen we hier nog lang niet weg!

Patrick

mei 2023

Verblijf

Het huisje

De omgeving

Reserveren

Tarieven en boeken

Contact

Instagram