Egelspeurtocht

In het huisje kun je op zoek naar de egeltjes, die ongeveer zo groot zijn als je nagel. Er zijn er 43 verstopt door het hele huisje. Heb jij ze allemaal gevonden, dan krijg je de code van de kluis én een hint waar je de kluis kunt vinden! Kun jij alle ‘paaseieren’ vinden?

Start

Tips voor de ouders:

Onderaan de pagina vind je een plattegrond van het huisje met kruisjes waar de egeltjes ongeveer liggen. Lukt het niet om alle 43 egeltjes te vinden, dan kun je de plattegrond gebruiken. 

We gaan ervan uit dat je alle egeltjes hebt gevonden als je een berichtje stuurt dat je ze hebt gevonden. Lukt het echt niet, laat het dan ook weten. We zijn wel van het ‘altijd prijs’ 😉

De egeltjes zitten vastgelijmd. Dat willen we graag zo houden…

 

Hints

Ga eerst zelf op zoek naar alle egeltjes. Krijg je ze niet gevonden, dan gaan we je helpen.

Hint 1

Je krijgt meer informatie waar de egeltjes liggen. Je krijgt de aantallen per ruimte!

Woonkamer/keuken/eetkamer: 18
Grote slaapkamer: 4
Kast slaapkamer: 7
Yogaruimte: 5
Kinderslaapkamer: 4
Gang: 2
Badkamer: 2
Entresol: 1

 

Hint 2

Wat een heerlijk plekje en een compleet huis! Aan alles was gedacht. Je ziet dat er veel liefde in dit huisje is gestoken om gasten zo compleet en comfortabel mogelijk te kunnen ontvangen. Wat een modern, sfeervol en warm interieur. Wij waren met drie vriendinnen maar het is ook fantastisch met een gezin. Speelgoed, skelters, fantastische kamer met sterrenhemel, een commode en zelfs luiers. Ik kom zeker nog eens terug met mijn gezin!

Michelle

juli 2023

Verblijf

Het huisje

De omgeving

Reserveren

Tarieven en boeken

Contact

Instagram