De omgeving

Spelen

Wandelen en klimmen

Water en zand

Eten

Ontdekken

Fietsen

In de omgeving

Culinaire hoogstandjes met miniscule hapjes vind je niet in de directe omgeving, maar lekker eten kun je wel. Een pannenkoekenrestaurant waar de pannenkoeken écht lekker zijn, een restaurant waar je ook gewoon met je kinderen naartoe kunt en veel plekken om echt te ontspannen. Waar je ook van houdt, je vindt het in de buurt!

De boshut

Ben je na een lange wandeling moe en hongerig? Plof dan neer bij De Boshut, want hier voelt iedereen zich thuis. Een hip tentje, maar niet te hip. Gewoon lekker relaxt en of je nou wilt ontbijten, borrelen of lunchen, het kan er allemaal. Voor de kinderen is het ook genieten, want het speelgoed staat klaar.

Pannenkoekenrestaurant Pan&zo

Niet zomaar een pannenkoekenrestaurant, maar eentje waar je écht lekkere pannenkoeken eet. Ook hier kan je lekker borrelen, lunchen en dineren. En ook hier een mooie plek om te spelen voor de kinderen. 

Familierestaurant Charlie

Familierestaurant Charlie is dé plek waar je heerlijk kunt eten, ontspannen én spelen. In het sfeervolle familierestaurant worden diverse ambachtelijke gerechten geïnspireerd op de Italiaanse en Franse keuken gemaakt.

Bij Charlie zijn opa’s, oma’s, vaders, moeders & de kids allemaal even belangrijk. Terwijl jij geniet van al het lekkers dat ze hebben, kunnen de kids spelen in het indoor-speelbos, het outdoor Spray-Park en Funbowlen.

 

Boek snel

Kijk in de kalender en boek jouw verblijf

Verblijf

Het huisje

De omgeving

Reserveren

Tarieven en boeken

Contact

Instagram