Outside

Ons huisje heet niet voor niets Buitenhuisje, buiten is het namelijk op zoveel plekjes genieten. In de hangmat, met z’n allen bij de picknicktafel, borrelen bij de loungeset, op het bankje of de boomstronken bij het kampvuur, of natuurlijk genieten in de hottub. 

Buiten genieten

Laten we beginnen met de grootte van de tuin. Met meer dan 500m2 aan buitenruimte is er altijd een plekje met zon of een plekje met schaduw. De tuin ligt rond het huisje, dus je kunt tikkertje spelen zoveel je wilt. En als je moe bent, dan kun je marshmallows roosteren bij de vuurschaal, een boekje lezen op het bankje, slapen in de hangmat, relaxen in de loungeset of dineren bij de picknicktafel.

En als het buiten donker is, dan stook je het vuurtje goed op en ga je in de warme hottub, terwijl je boven je de sterren telt. Of je zet de priklichtjes aan en geniet van de sfeer.

Voor de kinderen (of je inner child) is er buiten ook genoeg te beleven. Een speelhuisje in ons mini-bos, een skelter en tractor, een trampoline, modderkeuken en veel ballen en ander buitenspeelgoed. 

En mocht je nog meer buiten willen zijn, dan kun je de omgeving verkennen op de fiets. Want in de schuur vind je twee moutainbikes en twee stadsfietsen (soms is er wel een band lek of ligt er een ketting af, dan kun je altijd nog een fiets huren bij de receptie van het vakantiepark).

Impressie

Tuin Buitenhuisje Wijdebloem
Huisje met hottub
Hangmat Buitenhuisje Wijdebloem
Borrelen Buitenhuisje Wijdebloem
Vakantiehuisje met hottub
Japandi Buitenhuisje Wijdebloem
Japandi mok Buitenhuisje Wijdebloek
Ruime keuken Buitenhuisje Wijdebloem
Loungen Buitenhuisje Wijdebloem
Afgesloten tuin Buitenhuisje Wijdebloem
Op vakantie met kinderen

Wat een verrassing is jullie huisje! Boven verwachting. Zowel de aankleding als de inventaris. Heel erg fijn. Onze dochters hebben enorm genoten van al het speelgoed! Het weekend is voorbij gevlogen, maar stiekem willen we hier nog lang niet weg!

Patrick

mei 2023

Verblijf

Het huisje

De omgeving

Reserveren

Tarieven en boeken

Contact

Instagram