Bathroom

Een heerlijk ruime douche met grote regendouche, een toilet en een wastafel met voldoende opbergruimte. En genoeg haakjes voor je handdoeken. Want die wil je niet op de grond hebben liggen, zo mooi wit zijn ze. 

Klein maar fijn

Buitenhuisje Wijdebloem houdt van gasten verrassen. En van onbezorgde vakanties. Dus als je een tandenborstel bent vergeten, dan is er geen man overboord. Ook niet bij het vergeten van tandpasta, make-up remover, tandenstokers of dameshygiëne. En een föhn is er natuurlijk ook. 

In de douche vind je alles om lekker fris te worden.  Douchegel, shampoo en conditioner. En na het douchen kun je je ook nog insmeren met de heerlijk ruikende bodylotion. En er staat zelfs wat parfum voor je klaar!

Toiletpapier is ook inclusief, en dan niet 1 rolletje zoals in bepaalde vakantieparken. Oja, en hadden we al verteld dat er ook genoeg handdoeken, washandjes en gastendoekjes zijn voor alle gasten?

 

Impressie

Badkamer Buitenhuisje Wijdebloem
Vaatwasser Buitenhuisje Wijdebloem
Luxe bestek Buitenhuisje Wijdebloem
Keuken buitenhuisje Wijdebloem
Complete keuken Buitenhuisje Wijdebloem
Oven Buitenhuisje Wijdebloem
Thee Buitenhuisje Wijdebloem

Het was ons eerste weekendje weg als gezin en wat was dit een heerlijke plek daarvoor! We hebben genoten van alle liefdevolle details en de prachtige omgeving. 

Geke

april 2023

Verblijf

Het huisje

De omgeving

Reserveren

Tarieven en boeken

Contact

Instagram